Diensten

Websites

CMS Toppers is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van gebruiksvriendelijke en doelgroepgerichte websites. De websites die wij ontwikkelen voldoen aan de belangrijkste eisen qua usability en sluiten aan bij de doelstellingen van uw bedrijf.

Via de CMS modules van WordPress zorgen wij ervoor dat u de website zelf kan beheren. WordPress wordt exact geprogrammeerd volgens de klantspecifieke wensen. Op deze manier wordt een zo groot mogelijke gebruiksvriendelijkheid voor de gebruikers gegarandeerd.

CMSToppers
CMSToppers design
Webshops

Eén van de voordelen van onze CMS-systemen is de mogelijkheid tot uitbreiding met een webwinkel.

Online shoppen bij consumenten is hip en gaat in stijgende lijn. Wees dus innovatief en laat de ontwikkeling van uw webshop aan ons over: wij kunnen alle noodzakelijk functies toevoegen, van orderverwerking tot de wijze van levering en betaling.

Foto’s en data uit een Excel-file kunnen eenvoudig geüpload worden, integratie met Facebook en andere sociale media is ook mogelijk.

Webhosting

Wilt u een website laten ontwikkelen door de CMS Toppers? Dan raden wij u aan om webhosting door ons te laten verzorgen. Het voordeel hiervan is dat wij alles in eigen beheer hebben en daarom kunnen garanderen dat alle functionaliteiten werken, zoals wij het bedoeld hebben. Daarnaast heeft u ook maar 1 aanspreekpunt voor alles betreft uw website.

CMSToppers hosting
CMSToppers creative
Logo & Huisstijl

Een logo en huisstijl zijn de basis voor de visuele merkidentiteit. Deze look-and-feel is bepalend voor de eerste indruk die een merk maakt. Logo en huisstijl creëren onderscheidend vermogen, herkenning, emotie, aandacht en een belofte. Waar staat het merk voor? Hoe wordt het gepercipieerd? Daarnaast moet een logo ook genoeg differentiërend zijn ten opzichte van andere marktspelers.

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization of zoekmachineoptimalisatie.

Een website bouwen is één, gevonden worden is twee. Daarvoor is het van belang dat er goed gekeken wordt naar de techniek achter de website én de inhoud van de website. Optimalisatie van een website zal bijdragen aan een betere vindbaarheid in zoekmachines. Het is een tijdrovend proces, maar vergeet niet; Rome is ook niet in één dag gebouwd.

CMSTopper SEO
CMSToppers Social
SOCIAL MARKETING

Sociale Media, beter bekend als ‘Social Media’ is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze maatschappij, actief bezig zijn op de diverse ‘Social Platforms’ is dan ook een must indien men naamsbekendheid wilt werven!

Door op de juiste manier de aandacht van uw publiek te trekken, kunt u in no time rekenen op trouwe volgers, die op hun tijd zorgen voor nog meer potentiële klanten (=gratis reclame!)

RESPONSIVE DESIGN

Wij streven naar een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten (van desktop schermen tot mobiele telefoons), zonder in te leveren op leesbaarheid of gebruiksvriendelijkheid.

Mobiele toestellen (tablets en smartphones) worden steeds belangrijker, waardoor het aandeel van het aantal bezoekers met een mobiel toestel sterk stijgt. Een website die gebruik maakt van responsive design is een kostenefficiënte manier om alle bezoekers een perfecte surfervaring te bezorgen.

CMSToppers responsive
CMSToppers onderhoud
ONDERHOUD

Als partner voor onze klanten, staat CMS Toppers volledig achter het “Klant is Koning” principe. Onze kernwaarden zijn flexibiliteit, bereikbaarheid en met stip klantvriendelijkheid.

Uitgaande van onze totaaloplossing, zijn we de ideale partner voor het onderhoud. Het CMS Topper team is steeds beschikbaar als er een vraag is naar uitbreiding van bestaande toepassingen of nieuwe trajecten.

Wil je jouw idee met ons bespreken?

Maak een afspraak met ons, zodat we onder het genot van een kop koffie van gedachten kunnen wisselen.