Logo en Huisstijl

Logo / Huisstijl

Een logo en huisstijl zijn de basis voor de visuele merkidentiteit. Deze look-and-feel is bepalend voor de eerste indruk die een merk maakt. Logo en huisstijl creëren onderscheidend vermogen, herkenning, emotie, aandacht en een belofte. Waar staat het merk voor? Hoe wordt het gepercipieerd? Daarnaast moet een logo ook genoeg differentiërend zijn ten opzichte van andere marktspelers.

CMSToppers laptop
CMSTopper tools
Waarom is een sterk logo zo belangrijk?

De noodzaak van een krachtig logo wordt vaak onderschat. Nochtans vormt het logo de basis van uw huisstijl. Een bedrijf straalt haar verhaal uit via haar bedrijfslogo waardoor potentiële klanten onmiddellijk een eerste indruk krijgen. Met een goed logo kan u opvallen tussen de concurrenten! Een logo vertaalt bovendien waarvoor uw bedrijf staat. We kunnen besluiten dat een uniek en aantrekkelijk logo de motor is achter een succesvolle marketing- en communicatiestrategie!

Huisstijl ontwerpen

Een goed verzorgde huisstijl is onmisbaar voor uw bedrijf, of u een lokale kapper bent of een wereldwijde speler. Elk bedrijf heeft een representatieve huisstijl nodig, het is immers de eerste indruk die de klant van u krijgt! Heeft u nog geen huisstijl laten ontwerpen? CMS Toppers helpt u graag verder!

Een (nieuwe) huisstijl ontwerpen?

CMS Toppers heeft jarenlange ervaring op het gebied van huisstijl ontwerpen. CMS Toppers heeft reeds huisstijl pakketten verzorgd voor onder andere lokale kapperszaken, makelaarskantoren, bouwbedrijven, kledingwinkels en vele anderen. Stuk voor stuk veelzijdige opdrachten met een prachtige vertegenwoordiging als resultaat.

De essentie van een goed huisstijl ontwerp is dat het bij uw bedrijf past. Dat is ook de reden dat CMS Toppers veel aandacht besteedt aan onderzoek binnen uw branche, uw concurrenten en uw bedrijf. Uw huisstijl is dan ook altijd op maat gemaakt!

De voordelen van logo en huisstijl ontwerp door CMS Toppers

  • Altijd een intake met een heldere inventarisatie

  • Verschillende en unieke conceptvoorstellen

  • Snelle doorlooptijd

  • Persoonlijke en duidelijke communicatie

  • Oplevering in alle gangbare bestandsvormen. JPG, Gif, Png, Vector, Eps en A

Wil je jouw idee met ons bespreken?

Maak een afspraak met ons, zodat we onder het genot van een kop koffie van gedachten kunnen wisselen.