Responsive Design

Responsive Design

Wij streven naar een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten (van desktop schermen tot mobiele telefoons), zonder in te leveren op leesbaarheid of gebruiksvriendelijkheid.

Mobiele toestellen (tablets en smartphones) worden steeds belangrijker, waardoor het aandeel van het aantal bezoekers met een mobiel toestel sterk stijgt. Een website die gebruik maakt van responsive design is een kostenefficiënte manier om alle bezoekers een perfecte surfervaring te bezorgen.

imac, ipad, iphone
Wat is responsive design?

Responsive webdesign is het geschikt maken van websites voor mobiele apparaten, opdat deze een consistente gebruikservaring leveren op apparaten met uiteenlopende formaten en resoluties” Responsive is de toekomst.

De tijd van vaste breedtes is voorbij. Gelukkig leven we in een tijdperk waarin HTML5 en CSS3 gemeengoed worden en kunnen we inspelen op de behoeften van de moderne consument.

En het mooiste is: je merkt er niets van. Er wordt niet ingeleverd op snelheid, maar het gebruiksgemak verbetert enorm. En dat is waar het om draait. Want een fijne, goedwerkende website op elk apparaat levert klanten op. Of beter gezegd: het jaagt ze niet weg.

CMS TOppers beheerst deze technieken tot in de puntjes. Een responsive website laten maken vergt specialistische kennis en ervaring waarover wij beschikken. CMS Toppers heeft tientallen websites gemaakt die zowel op desktops als op tablets en mobiele telefoons perfect worden weergegeven.

 
 
Wil je jouw idee met ons bespreken?

Maak een afspraak met ons, zodat we onder het genot van een kop koffie van gedachten kunnen wisselen.